Reypens Real Estate Mentor en Smooved maken verhuizen gemakkelijk


Een nieuwe woning kopen of huren is een belangrijke gebeurtenis waar heel wat bij komt kijken. Een correct en grondig advies kan dan ook veel zorgen voorkomen. Op onze website informeerden we daarom reeds over biedingen, plaatsbeschrijvingen, EPC en veel meer. Maar ook de verhuis brengt een hele administratie met zich mee. Om u ook hierin te ontzorgen werkt Reypens Real Estate Mentor samen met de digitale verhuisassistent Smooved. In dit artikel stellen we deze samenwerking aan u voor. 

De administratie van uw verhuis

Na de blijdschap die gepaard gaat met de aankoop van een nieuwe woning of met het ondertekenen van een nieuw huurcontract komt de realiteit van de verhuis snel aankloppen. Deze verhuis brengt immers vaak stress met zich mee. Het is een hele onderneming die veel planning vergt én waar ook veel administratie bij komt kijken. Naast uw spullen moet u namelijk ook uw nutsvoorzieningen mee verhuizen. We hoeven u  niet te vertellen dat dit dikwijls heel wat papierwerk én ellenlange wachttijden bij uw leverancier betekent. 

Smooved maakt het u gemakkelijk

De Belgische, digitale verhuisassistent Smooved maakt komaf met deze rompslomp. Het bedrijf begeleidt de verhuis van uw contracten én biedt ondersteuning bij het overstappen naar een nieuwe provider. Bovendien kan u ook uw telecomdiensten, waterovername, verzekering en post met enkele klikken regelen. 

Maar dat is niet alles! De gebruiksvriendelijke app met vergelijkingsmodules vindt voor u de meest voordelige tarieven op de markt en het goedkoopste contract op maat van uw nieuwe thuis. Zo spaart u met uw verhuis meteen verschillende honderden euro's uit. U kan bovendien geheel gratis beroep doen op de fantastische verhuisassistent van Smooved.


Reypens en Smooved: een voordelige samenwerking voor iedereen

Net als Smooved streven wij bij Reypens Real Estate Mentor een volledige ontzorging van onze cliënten na. Met deze nieuwe samenwerking zetten we weer een grote stap in die richting. We maken in één klap de verhuis en de overstap van al uw energiecontracten en andere voorzieningen mogelijk. Alles gebeurt digitaal. U hoeft daarvoor dus zelfs geen afspraak te maken op ons kantoor. Wil u dat wel, dan zetten wij samen met u de eerste stappen in uw aanvraag. Als u wil overschakelen van provider nemen de specialisten van Smooved het van ons over. 

Wij willen bovendien dat iedereen kan genieten van de voordelen van deze nieuwe samenwerking. Daarom kunnen ook niet verhuizers gebruik maken van de diensten van Smooved voor een check-up van hun woning. 

Via deze link kan u snel en handig uw energiefactuur vergelijken bij verschillende leveranciers. Zo betaalt u nooit nog teveel voor gas en elektriciteit. 


Hebt u nog vragen over een verhuis? Neem dan contact op via de link in onderstaande blauwe balk of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.