Nieuwbouw

Residentie Cardin in Heist-op-den-Berg
Nieuw
Residentie Cardin

Heist-op-den-Berg

vanaf € 595.000

  • 3
  • 208 m²
Residentie Cardin is gelegen in de Oude Gendarmeriestraat in hartje centrum Heist-op-den-Berg. Winkels, horeca, middenstand, cultuurcentrum, openbaar vervoer, etc. allen op wandelafstand.

Zeer ruime BEN (bijna energie neutraal) appartementen met zonneterrassen en ondergrondse parkeergarage en private bergingen.
Lift, warmtepomp met vloerverwarming, aluminium ramen met HR glas, ventilatie D, autolift, fietsenberging, etc. Zonnepanelen als optie.
Appartementen beschikbaar met 1, 2 en 3 slaapkamers.

Dit project voldoet aan de vrijstelling van de grondbelasting.
Dit project voldoet aan de voorwaarden om van 6% BTW te kunnen genieten. Voor meer info over welke voorwaarden u dient te voldoen om hiervan te kunnen genieten lees mijn blog: https://www.charlottereypens.com/blog/tijdelijke-uitbreiding-6-btw-voor-afbraak-en-heropbouw

Voor meer info contacteer vastgoedmakelaar Charlotte Reypens 0494/12.10.42 - charlotte@charlottereypens.com
Residentie Manon in Hulshout
Residentie Manon

Hulshout

vanaf € 349.000

  • 2
  • 130 m²
Residentie Manon is gelegen in het centrum van Houtvenne, deelgemeente van het landelijke Hulshout. De plaatselijke middenstand leeft in het gezellige dorp en is op wandelafstand, ook de basisschool. Kortbij Heist-op-den-Berg, Herselt en Aarschot heeft u openbaar vervoer, grote supermarkten en scholen op fietsafstand.

Wij bouwen hier 3 BEN-appartementen (= Bijna Energie Neutraal) met elk 2 slaapkamers en een ruim zonneterras. Achteraan in de tuin een tuinberging voor fietsen en afval alsook 5 openlucht autostaanplaatsen. Geschat E-peil
Residentie Schoonhoven²    TE HUUR in Holsbeek Nieuwrode
Uitverkocht
Residentie Schoonhoven² TE HUUR

Nieuwrode

uitverkocht

Bestaande uit acht appartementen is deze opbrengsteigendom gelegen aan het dorpsplein in Nieuwrode, een deelgemeente van Holsbeek.
De residentie is landelijk gelegen aan het dorpsplein in Nieuwrode, een deelgemeente van Holsbeek. In de naaste omgeving vindt u alle comfort zoals buurtsupermarkt, openbaar vervoer, school, …. De residentie heeft een prachtig verzicht op de groene “Kraaikant” vallei. Dankzij de nabijgelegen oprit van de E314 bent u snel in Aarschot en Leuven.

De architectuur en de luxueuse binnenafwerking is tijdloos. Het betreft een kleinschalige residentie van 8 bijna-energie-neutrale appartementen, opgedeeld in 2 villa's met telkens 4 appartementen en een parkeerkelder. Lift, vloerverwarming op aardgas, ventilatiesysteem D, aluminium schrijnwerk,..
Elk appartement beschikt over een ruime leefruimte, een volledig ingerichte keuken, een badkamer mef inloopdouche en dubbele wastafel, een apart toilet met handenwasser en een berging.
Alle appartementen zijn zogenaamde “doorzonappartement “ waarbij de ruime leefruimte doorloopt over de gehele diepte van het appartement en zowel voor- als achteraan geniet van een natuurlijke lichtinval en uw terras.

De gelijkvloerse appartementen hebben een tuin met tuinhuis + parking met bergruimte: €1.000/maand;
De appartementen op het verdiep + parking met bergruimte: €975/maand;
+ maandelijkse last €80 forfait voor gemeenschap energie en onderhoud, waterverzachter incl., snoeïen hagen, etc.
Autostaanplaatsen buiten, beveiligd met beugel: €40/maand.

Voor meer info contacteer de vastgoedmakelaar Charlotte Reypens 0494 12 10 42 – info@reypensmentor.com

Geïnteresseerd in mijn expertise in nieuwbouw?

Op dit moment werk ik achter de schermen aan een 100tal units in ontwikkeling op verschillende locaties. Neem gerust contact voor meer informatie.

contacteer mij
Geïnteresseerd in mijn expertise in projectontwikkeling?
2 BEN HOB's in het landelijke Booischot in Heist-op-den-Berg Booischot
Uitverkocht
2 BEN HOB's in het landelijke Booischot

Booischot

uitverkocht

Nabij het centrum van het landelijke Booischot, een deelgemeente van Heist-op-den-Berg, bevindt zich dit nieuwbouwproject met twee halfopen woningen in hedendaagse stijl. Het betreft beiden een bijna energiezuinige woning (BEN).

Elke woning omvat twee bouwlagen met op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet en vestiaire, bureau, lichtrijke leefruimte met open keuken en wasplaats.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche en bad, apart toilet en een extra berging.
De woningen beschikken bovendien over een aansluitende carport.

Om de BEN norm te bereiken rusten we de woningen uit met een warmtepomp, vloerverwarming, aluminium raamprofielen met hoogrendementsbeglazing en ventilatiesysteem D. De afwerking gebeurt volledig naar uw keuze. Oplevering bouwverlof zomer 2022.

Voor meer info contacteer de vastgoedmakelaar Charlotte Reypens 0494/12.10.42 - info@reypensmentor.com
Residentie Arthur BEN appartementen - 6%BTW mogelijk! in Putte Beerzel
Uitverkocht
Residentie Arthur BEN appartementen - 6%BTW mogelijk!

Putte

uitverkocht

Residentie “Arthur” zal de dorpskern van het landelijke Beerzel, deelgemeente van Putte bij Mechelen, een nieuw gezicht geven. Hier bouwt u mee aan een kwalitatieve inbreiding van 18 unieke nieuwbouwappartementen in twee afzonderlijke gebouwen. Alles wordt aangepland met voldoende groen zodat privacy gegarandeerd is.

Gelegen in het hartje van het centrum van Beerzel, aan de voet van natuurpark “Beerzel Berg”, op wandelafstand van horeca, sport, lagere school, openbaar vervoer en supermarkt. De plaatselijke apotheek krijgt op het gelijkvloers haar nieuwe thuis.

Het betreft hier allen BEN (Bijna Energie Neutrale) appartementen en penthouses met elk 2 tot 3 slaapkamers. Moderne afwerking met warmtepomp en vloerverwarming, parket vloeren, aluminium schrijnwerk, ventilatiesysteem D etc. Er werd gezorgd voor optimale indelingen en grote buitenruimtes aan elk van de appartementen. Ondergronds is er één grote parkeerkelder met private bergingen en autostaanplaatsen, alsook gemeenschappelijke fietsenberging én vuilnisberging! De lift gaat t.e.m. de kelderverdieping. Kortom een meer kwalitatief project in de markt vandaag.

Uw aankoop in dit project komt in aanmerking voor het verlaagd BTW tarief van 6% indien u voldoet aan de voorwaarden (deze voorwaarden kan u checken op mijn blog).

Voor meer info bel de vastgoedmakelaar Charlotte Reypens 0494 12 10 42 of info@reypensmentor.com
De Heuvel TE HUUR in Putte
Uitverkocht
De Heuvel TE HUUR

Putte

uitverkocht

Residentie “De Heuvel”, bestaande uit 30 appartementen, wordt een architecturale landmark bij het binnenrijden van het mondaine Putte bij Mechelen. Het is de meest prestigieuze en groene private buurtontwikkeling. De residentie is gelegen in een autovrij gemeenschappelijk groendomein met waterpartij op een uitzonderlijke locatie aan de rand van het centrum in Putte, dichtbij de R6 en E19, supermarkten, sportinfrastructuur, dorpscentrum etc.

Het domein van de residentie is aangeplant als park, inclusief volwassen loofbomen zodoende uw privacy te vrijwaren. De waterpartij zorgt voor een natuurlijke habitat en rust. Wanneer het donker wordt, gaat de parkverlichting aan en schept dit een uitzonderlijke sfeer, zo beleef je elk seizoen ten volle.

Het betreffen bijna energie neutrale (BEN) appartementen, voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming, ventilatie systeem D, …

In de ondergrondse verdieping zijn parkeerplaatsen en private kelderbergingen aanwezig.
Bezoekers kunnen gebruik maken van de bewonersparkings vooraan het domein.

Voor meer info contacteer vastgoedmakelaar Charlotte Reypens: 0494/12.10.42

Droomproject niet gevonden?

Blijft u graag op de hoogte van (nieuwbouw-) projecten die in mijn portefeuille komen? Geef uw zoekopdracht in en wordt automatisch gecontacteerd met mijn aanbod volgens uw opgegeven wensen.

blijf op de hoogte
Geïnteresseerd in mijn expertise in projectontwikkeling?