Over

Zin in een samenwerking of ontvangt u graag meer informatie?
“Ervaring leerde me dat mensen vaak niet vinden wat ze zoeken in een vastgoedmakelaar. Daarom doe ik het anders en ga ik voor elke cliënt tot het uiterste.”

Wie is Charlotte Reypens?

Charlotte is een selfmade onderneemster met een passie voor vastgoed en vooral iemand die haar eigen koers vaart.

Als kind spendeerde ze uren op het internet waar ze op zoek ging naar de perfecte woning en de mooiste interieurs. Toen ze later afstudeerde als Vastgoedmakelaar maakte ze haar droom werkelijkheid.

Charlotte begon veertien jaar geleden haar vastgoedcarrière als adviseur bij een vastgoed-experten kantoor. Nadien werkte ze als CCO voor een private equity ontwikkelaar.

Ondertussen bleef ze dromen van haar eigen kantoor. Zo verhuisde Charlotte naar het Notariaat, met als doel haar kennis uit te breiden met het laatste luik van het vastgoed. Achter de schermen bouwde ze haar eigen onderneming uit en sinds meer dan zes jaar legt ze zich volledig toe op haar eigen kantoor “Reypens”, waar zij als drijvende kracht reeds vele succesvolle prestaties mocht neerzetten.

Als ondernemer vindt zij het belangrijk een lange termijn relatie voorop te zetten. Samenwerken in vertrouwen, met aandacht voor een zorgvuldige dossiersamenstelling en voor haar cliënten de beste deal uit de wacht slepen. Kortom; een kwaliteitslabel in de markt op basis van zeer persoonlijke én doorgedreven service.

Naast haar zaak is Charlotte actief in verschillende verenigingen. Ze was actief politicus en gemeenteraadslid in Heist-op-den-Berg. Hier specialiseerde ze zich in de domeinen Omgeving, Ruimtelijke ordening en Lokale economie. Ze trad ook op als plaatsvervangend lid in de Gemeentelijke Commissie Ruimtelijke Ordening (GECORO) en was lid van de raad van bestuur van de Intergemeentelijke Onroerend Erfgoeddienst (IOED) “Projectvereniging Berg & Nete”. Vandaag is zij nog steeds actief lid van de Real Estate Community (REC), waar zij met sectorgenoten kennis deelt. Alsook lid van van RvB en Algemene vergadering, en enkele andere gesloten netwerk- en bouwclubs.

Zin in een samenwerking of ontvangt u graag meer informatie?

contacteer mij
Zin in een samenwerking of ontvangt u graag meer informatie?