Over

Afbeelding
“Ervaring leerde me dat mensen vaak niet vinden wat ze zoeken in een vastgoedmakelaar. Daarom doe ik het anders en ga ik voor elke klant tot het uiterste”.

Wie is Charlotte?

Charlotte Reypens is een bevlogen onderneemster met een passie voor vastgoed. Als kind spendeerde ze uren op het internet waar ze op zoek ging naar de perfecte woning en de mooiste interieurs. Toen ze later afstudeerde als vastgoedmakelaar en haar eerste stappen zette in de sector, kwam een droom uit.

Charlotte begon haar vastgoedcarrière als commercieel verantwoordelijke bij een lokaal vastgoedkantoor. Nadien werkte ze als Chief Commercial Officer voor een projectontwikkelaar. In 2015 verhuisde Charlotte naar het notariaat. Ondertussen bouwde ze haar eigen zaak uit. Sinds maart 2018 legt ze zich volledig toe op haar uniek kantoor in de markt "Reypens Real Estate Mentor".

Als zelfstandig ondernemer ontwikkelde Charlotte een vernieuwende werkwijze waarbij ze inzet op een complete benadering van elk vastgoedproject en een doorgedreven begeleiding van A tot Z.

Naast haar werk is Charlotte actief in verschillende verenigingen. Tussen 2012 en 2016 was ze actief als gemeenteraadslid in Heist-op-den-Berg. Hier specialiseerde ze zich in de domeinen omgeving, ruimtelijke ordening en lokale economie. Ze trad ook op als plaatsvervangend lid in de Gemeentelijke Commissie Ruimtelijke Ordening (GECORO) en was lid van de raad van bestuur van de Intergemeentelijke Onroerend Erfgoeddienst (IOED) “Projectvereniging Berg & Nete”. Thans is zij lid van de "Real Estate Community" en een bouwclub van de regio Antwerpen-Kempen.

Zin in een samenwerking of ontvangt u graag meer informatie?

Contacteer Charlotte