Diensten

Erkend Vastgoedmakelaar

Plant u uw eigendom te verkopen of verhuren? U kan bij mij terecht voor een eerlijk advies, schatting en verkoop of verhuur op maat van uw wensen. Bij mij geen "one size fits all", ik maak graag het verschil door een persoonlijke en zorgvuldige service doorheen het gehele traject.

Bent u opzoek naar een investeringseigendom? Ik help u graag met uw persoonlijk investeringsplan dat rekening houdt met uw verwachtingen.

Heeft u nood aan commercialisatie en/of verkoop van uw (nieuwbouw-) project? U kan bij mij terecht, ook onder white label.

contacteer mij
Vraag meer info

Projectontwikkeling as a service

U kan bij mij terecht voor de realisatie van uw vastgoedproject. U kan rekenen op mijn beste zorg als liaison in een uitgebreid netwerk van partners, waarbij ik streef naar kwaliteit en karakter. 

Door mijn jarenlange ervaring met zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten kan ik u helpen met onderzoek, studies, acquisitie, ontwikkeling, financiering en vermarkting. Kortom; "projectontwikkeling as a service" en dit alles op maat van uw behoeften.

Heeft u een projectgrond of een afbraakpand? Vraagt u zich af wat de mogelijkheden en de waarde is en wenst u geholpen te worden bij het maken van uw beste keuze? Ik kan u helpen en begeleiden bij elke stap.

contacteer mij
Vraag meer info

Vastgoedexperte

Thans ben ik opgeleid als Gerechtsdeskundige, echter kies ik er momenteel voor als privĂ© expert te werken. Graag help ik u als "domeindeskundige" in buitengerechtelijke expertises.

Heeft u vragen rond wetgeving of nood aan correct opgestelde documenten? U kan hiervoor bij mij terecht.

Wenst u een eigendom aan te kopen of bent u partij in een share deal? Heeft u nood aan begeleiding, screening en advies? Aarzel niet mij te contacteren.

Heeft u een patrimoniumvennootschap welke uitgepond moet worden? Ik help graag zowel on- of off market als onder white label.

Tot slot is de vervollediging als Vlabel erkend schatter in aantocht, wordt vervolgd.

contacteer mij
Afbeelding

Omgevingsbemiddelaar

Coming soon

Publieke en private actoren verzoenen in concrete ruimtelijke projecten is niet altijd een evidentie. Om mijn steentje bij te dragen naar duurzame oplossingen ben ik mezelf hierin gaan verdiepen.

contacteer mij
contacteer mij