Diensten

Erkend vastgoedmakelaar

Plant u uw eigendom te verkopen of verhuren? U kan bij mij terecht voor een eerlijk advies, schatting en verkoop of verhuur op maat van uw wensen. Ik maak graag het verschil door een persoonlijke en zorgvuldige service doorheen ons gehele traject. U wordt volledig ontzorgd.

Of bent u opzoek naar een investering in vastgoed? Voorkeur voor één, meerdere of buy-to-let? Ik help u graag met uw persoonlijk investeringsplan dat rekening houdt met uw budget en verwacht rendement.

U wenst een eigendom aan te kopen en heeft nood aan begeleiding of u zit met enkele vragen? Aarzel niet om mij te contacteren, ik help u graag.

Heeft u nood aan commercialisatie en/of verkoop van uw (nieuwbouw-) project? U kan bij mij terecht, ook onder white label.

contacteer mij
Vraag meer info

Projectontwikkeling as a service

Graag vind ik het juiste vastgoed en de juiste partners voor uw vastgoedproject. Dit doe ik samen met een uitgebreid netwerk van aannemers, architecten, projectontwikkelaars en investeerders.

Door mijn jarenlange ervaring met zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten kan ik u helpen met acquisities, haalbaarheidsstudies, juridische constructies & contracten, vergunning & ontwikkeling, commercialisatie & verkoop. Kortom, "projectontwikkeling as a service".

Heeft u een projectgrond of een afbraakpand? Of een patrimoniumvennootschap/ verkoop van aandelen? Vraagt u zich af wat de waarde en de mogelijkheden zijn van uw eigendom en wenst u geholpen te worden bij het maken van uw beste keuze? Heeft u nood aan een intendant die alle neuzen in dezelfde richting krijgt? Ik schets graag al uw mogelijkheden en kan u begeleiden naar uw best passende optie.

contacteer mij
Vraag meer info