Reypens Real Estate neemt L&P Keusters over

Een jaar na de start van haar immozaak verhuist Charlotte Reypens naar een eigen kantoor in Itegem. De overname van een concullega uit Putte betekent in één keer de start van een bouwproject met 30 appartementen.

Charlotte Reypens startte een jaar geleden haar eigen bedrijf Reypens Real Estate Mentor. “Ik ben vastgoedmakelaar maar ik ga toch anders te werk dan de immokantoren”, vertelt ze. “In plaats van losse transacties focus ik me op een langetermijnrelatie met mijn klant, waarbij ik hen volg tijdens het gehele traject. Na een jaar durf ik gerust van een succes te spreken.”

9 maanden voorbereid

De klanten van Reypens Real Estate Mentor zijn onder meer de grote vermogens, investeerders en projectontwikkelaars. In maart verhuist de zaak van het centrum van Heist-op-den-Berg naar een eigen kantoor in deelgemeente Itegem.

Recent nam Charlotte immokantoor L&P Keusters uit Putte over. “Zij stoppen er hier mee en doen verder aan de kust, ik neem alle lopende dossiers in deze streek over. De overname is zo’n 9 maanden lang voorbereid.”
Het kantoor van L&P Keusters, een langgevelhoeve, en de woning van notaris op pensioen Keusters ernaast worden gesloopt. “In de plaats komen er 3 villa’s met elk 10 parkappartementen. De grote tuin van de notaris wordt verder aangeplant als een park. We hebben het project De Heuvel gedoopt, de verkoop start eind maart.”

Bron: Made In